Magazin > VIP
80537 ogledov

Robert Golob delil zasebni trenutek s Tino Gaber

Tina Gaber in Robert Golob Flickr/Vlada RS
Ljubezni že nekaj časa ne skrivata več, tokrat pa sta šla še korak dlje.

tina gaber | Avtor: Instagram Instagram
Nekaj dni po tem, ko je v javnosti odjeknila vest, da je premier Robert Golob v zvezi z nekdanjo lobistko Tino Gaber, se je par prvič skupaj pokazal na javni prireditvi. Kakšne poglede sta si izmenjavala v Cankarjevem domu, lahko vidite TUKAJ.

Lepotica ga je nato pospremila tudi na uradno otvoritev SP v nordijskem smučanju, po kateri se je veliko govorilo o njeni bundi. Par ljubezni ni skrival več, tudi v tujini ne, kamor je Tina Goloba pospremila na vrh Nata. Sedaj pa je zveza dočakala novo poglavje - Golob je na Instagramu delil zasebni trenutek s svojo srčno izbranko, s katero pod isto streho živi od januarja. 

"Ko si draga zaželi morja," je zapisal ob videu Tine med sprehodom s psom. Isti posnetek je Tina delila s svojimi sledilci, s katerimi je delila tudi pomembno informacijo o ljubljanskih nutrijah. Danes ob 12. uri bodo ministrstvu za kmetijstvo namreč predali 24600 podpisov proti poboju teh živali. "Na podlagi tega bomo zahtevali, da ministrstvo ponovno preuči problematiko ter ustrezno spremeni svoje dosedanje sklepe oziroma odločitve," je zapisala Gaber, ki je še poudarila, da ne gre le za boj za življenja teh bitij, ampak tudi boj proti lobijem, ki se bogatijo na račun narave. 

Kot je znano, so maja na območju Krajinskega parka Ljubljansko barje napovedali obsežen izlov nutrij, ki naj bi delale škodo. 

Komentarjev 66
  • kapljač 09:08 25.julij 2023.

    Komentar odraža neko stanje . Hallo ajda , bo po tvoje treba samo še hvalit neum.nosti politikov? Politika pač ni zate . Konj.ske dirke so ti bližje .

  • robert88 01:29 25.julij 2023.

    Moški, ki se zastopi na politiko, s tako žensko zleze v posteljnino, slika se pa z ženo in otroci. Pojma nima o ničemer, nikoli bil resno zaposlen, nikoli pod kako avtoriteto - se ničesar naučil, ostal večen otrok!

  • kapljač 21:48 24.julij 2023.

    Ko politik začne razkazovati svoje privatno življenje je to znak , da se je politično izpel .