Magazin > VIP
67854 ogledov

Golob in Gaber spet dvigujeta prah, tokrat je razlog v bundi

Robert Golob Reševalni pas/Twitter
Tviteraše zanima, zakaj je Tina Gaber nosila uradno bundo organizatorja?

Uradne otvoritve SP v nordijskem smučanju se je udeležil tudi premier Robert Golob, spremljala pa ga je srčna izbranka Tina Gaber. "Uradne otvoritve največjega športnega dogodka v zgodovini Slovenije se je v Kranjski Gori udeležil tudi premier dr. Robert Golob. Za 24 kompletov medalj se bodo potegovali športniki iz 66 držav, med njimi 33 Slovenk in Slovencev. Podporo jim je izrekel tudi predsednik vlade," so zapisali na uradnem Twitter profilu Vlada RS.

Objavili so tudi fotografije in komentatorji se niso "držali nazaj". Najbolj jih je zmotilo, da je bila tudi Gabrova oblečena v uradno bundo organizatorja prireditve, nadeli pa so ji še nekaj neprijaznih nazivov, kot so ljubica, plačanka in priležnica. 

Tako so se na Twitterju izrazili nekateri:

"Plačanka prisotna, oba plešeta."

"S priležnico in brez skrbi za družino, ste pozabili dodati."

"Zakaj je imela ljubica uradno bundo organizatorja. Kdo je ona." 

Robert Golob | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 64
  • andrej084 21:53 22.februar 2023.

    Kaj pa un bivši obrambni minister, ki se mu je letalo pokvarilo v Moskvi, dela tam zraven. Grebator na polno, povsod se slini zraven, nesposoben do amena, član lds...

  • rd2dmk2 20:15 22.februar 2023.

    o sveta pomagavka, res škoda da ni ta gospa prišla v zelenem montlu, saj bi pol slovenije pomrlo od fršloka , ker bi jih zvilo od foušije in pritiska. pa je sam v eni bundi. pa še to je mogoče ...prikaži veče dobila sam na posodo, tako kot se dobi čelada, ko se gre na gradbišče. da vas bo pa čist pobral, vas pa še tole prašam. a mi naštejete enga politika, ki je jemal sam eno babo. a bo šlo ?

  • munja 19:39 22.februar 2023.

    Vidim, da pridno brišete nekatere komentarje!!

Sorodne novice