Magazin > VIP
83444 ogledov

Foto: Tina Gaber na vrhu Nata začarala tuje voditelje

Tina Gaber Instagram
Občudujoče je ni gledal le njen partner dr. Robert Golob, ampak tudi ostali.

Premier Robert Golob se je s svojo partnerko Tino Gaber ta teden mudil v litovski Vilni na vrhu Nata. Potem ko so voditelji članic Nata v torek potrdili vzpostavitev Sveta Nato-Ukrajina, je v sredo potekalo še ustanovno zasedanje tega telesa. Doslej sta Nato in Ukrajina sodelovala v okviru komisije, kar pomeni, da Ukrajina ni imela pravice soodločanja o skupnih vprašanjih, zdaj pa bo enakopravna s članicami zavezništva.

Medtem pa se je Gabrova v Vilni udeleževala programa, ki so ga organizirali za partnerje voditeljev in je bil kulturno obarvan, enega izmed dnevov je gostila tudi partnerka ukrajinskega predsednika. Tina pa je s svojo uglajenostjo in lepoto pustila poseben pečat, utrinke je delila tudi na Instagramu, da je bila videti kot iz škatlice, pa je zopet poskrbela naša oblikovalka in stilistka Jerneja P. Zhembrovskyy. Tine z občudovanjem ni gledal le Golob, ampak tudi drugi. Videti je, da se na političnem parketu odlično znajde. 

Očitno Jerneja dobro ve, kako Tinino lepoto še poudariti, saj je nedavno blestela tudi ob dnevu državnosti in na gala dogodku, ki je spremljal finale Lige prvakov

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)

Komentarjev 71
  • www 19:20 14.julij 2023.

    Janis pa z neko nezakonsko zeno na sodisce 🤣🤣🤣🤣

  • Avatar Zoran
    StarMačk 16:57 14.julij 2023.

    Izgleda kot reinkarnacija Fernanda Josepha Désiré Contandina v ženski obliki...

  • www 15:58 14.julij 2023.

    Tina in holob gresta skupi u bruselj, janis in ursula pa prucat na sodisce (https://vecer.com/slovenija/jansa-se-vedno-o-meni-govorijo-kot-o-bivsem-kriminalcu-matoz-za-izkljucitev-javnosti-ob-pricanju-urske-bacovnik-10336629) 🤣🤣🤣 VSAKEMU SVOJE. DEJANJA IMAJO PISLEDICE.

Sorodne novice