Magazin
95001 ogledov

Tina Gaber na proslavo, kot bi šla na Oskarje!

Tina Gaber in Robert Golob
1/12
Flickr/Vlada RS
Prečudovita!

Predsednik vlade Robert Golob je v poslanici ob današnjem prazniku opomnil, da je dan državnosti "spomin na državotvorno dejanje slovenskega naroda in obenem naša skupna zaveza k spoštovanju demokratičnih vrednot". Skupaj se moramo truditi, da bi gradili boljši jutri za vse, je še pozval.

Na proslavo je prišel s spremljevalko Tino Gaber, ki je s svojim modnim izborom že večkrat navdušila, tokrat pa je očarala z dolgo črno obleko.

Črno obleko je izbrala tudi predsednica države Nataša Pirc Musar, ki je ob tem poudarila, da "govoriti slovensko na območju Slovenije stoletja ni bilo samoumevno. Poskušali so nas razkosati, podjarmiti. Vsemu temu smo se uprli in zmagali. Vse to je zgodovina – naša zgodovina, prek katere osmišljamo sedanjost in zremo v svojo skupno prihodnost".

Več utrinkov s proslave pa v galeriji.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 45
  • jan631 21:24 25.junij 2023.

    Sponzoruša bo raje starčku menjavala pleničke in povijala noge, samo, da ga bo lahko finančno izcuzala.

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 19:25 25.junij 2023.

    Predsednica države je bila zelo elegantna, pohvale! Ljubica premierja. pa bi lahko pocakala v hotelu, kamor spada.

  • Avatar Zoran
    StarMačk 17:14 25.junij 2023.

    Govor predsednice države je TOP 3 govor slovenskih politikov v 32 letni zgodovini naše države, definitivno pa najbolj pozitiven politični govor zadnjih 15 let! Podpiram tudi del, ko predsednica prepoznavno okrca tako Janšo, kot Goloba! Slednji očitno po enem letu ...prikaži več še ne dojema, da je mandat volivcev dobil, da razreši vsesplošne krizo v katero je država zapadla v covidnem obdobju. Zdravstvo, gospodarstvo, sociala, bi morale biti primarne teme predsednika vlade, ne politični spopad z Janezom Janšo!