Magazin > VIP
33795 ogledov

Video: Se je Gabrova takole zibala z Golobom, ko ni še nihče vedel zanju?

Robert Golob in Tina Gaber Flickr/Vlada RS
Zapeljivi posnetki ...

Lepotica in aktivistka Tina Gaber ter premier Robert Golob sta še vedno vroča tema, čeprav se je medijski prah okoli privlačnega para že malce polegel. Golobčka sta se kot par javnosti predstavila februarja, na državni proslavi ob Prešernovem dnevu, Tina pa od takrat predsednika vlade spremlja na vseh večjih državniških dogodkih. 

Golob je marca za oddajo Preverjeno med drugim povedal, da sta s Tino par že dlje časa, da so se z otroki odselili že jeseni 2021, skupaj s Tino pa živijo od januarja. Kako pa sta najbolj slavna golobčka v državi uživala, preden je javnost izvedela za njuno romanco? Znano je, da premier svoje počitnice rad preživlja na barkah, jahtah ali čolnih. V preteklosti je tovrstne morske utrinke že objavil na Instagramu, lanskega avgusta in septembra pa je z vode pogosto objavljala tudi Tina Gaber. Sta se že takrat zibala skupaj? Poglejte, kako zapeljiv video je Tina objavila lani, naš premier je pravi srečnež! 

Skupnih izletov pa danes ne skrivata več. Predsednik vlade si je v začetku junija v Istanbulu ogledal finale nogometne lige prvakov, iz njegovega kabineta so sporočili, da je bil premier v Turčiji na zasebnem obisku. Golob in Tina Gaber, ki se je na družabnih omrežjih takrat pohvalila, da je na prizorišču enega največjih športnih dogodkov leta, sta se glede na objave pred velikim finalom udeležila tudi elitnih slavnostnih dogodkov.

dezurni@styria-media.si

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tina Gaber (@tina_gaber)


 

Komentarjev 9
  • andrej084 15:09 24.junij 2023.

    A nima nobenega, da bi jo namazal?

  • lojs 13:08 24.junij 2023.

    v visokih krogih je danes popolnoma brezveze, če imaš partnerja drugega spola - hetero je out varianta ... družba in sistem te vabi ali pa prisili, da postaneš divianten

  • Avatar Zoran
    StarMačk 13:07 24.junij 2023.

    Ajde recimo, da bi aktivistko lahko še nekako prebavil, ampak lepotico..., bog jim pomagaj, saj ne vedo kaj vidijo!

Sorodne novice