Magazin > VIP
30396 ogledov

Ronaldova delila žalostno novico o otrocih

Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez in Jorge Mendes Profimedia
Kljub bajnemu bogastvu jim ni lahko.

Cristiano Ronaldo (38) in Georgina Rodriguez (29) sta v zvezi že od leta 2016 in imata pet otrok, dva skupna, tri pa naj bi  Ronaldo dobil s pomočjo nadomestnih mam. Vsi živijo razkošno življenje, a kljub slavi in bogastvu njunim otrokom ni vedno lahko. 

Georgina je v španski televizijski oddaji "El Hormiguero" razkrila, da se otroci v šoli soočajo s hudimi težavami. Povedala je, da jih drugi otroci v šoli pretepajo in da domov hodijo objokani. Kljub temu da ni vedela, kako naj svoje otroke zaščiti pred vrstniškim nasiljem, jim je jasno povedala, da ne želi, da na nasilje odgovorijo z nasiljem. 

Rodriguezova je še povedala, da kljub bogastvu poskuša otrokom približati resnično življenje, saj oba s Cristianom prihajata iz skromnega okolja. Da bi otroke soočila z resničnim življenjem in jim pokazala, kako privilegirano življenje živijo, pa se je odločila za zelo nenavadno taktiko. Povedala je, da svojim otrokom pokaže posnetke otrok, ki nimajo česa jesti, da bi videli, kaj se jim lahko zgodi.

Komentarjev 1
Sorodne novice