Magazin > VIP
20 ogledov

Russellu prepovedan vstop v ZDA?

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Britanskemu igralcu Russellu Brandu, ki je v petek na losangeleškem letališču napadel paparaca in bil zato aretiran, zdaj grozi prepoved vstopa v ZDA.

Russell Brand je v petek pristal v lisicah, potem ko se je na letališču v Los Angelesu fizično lotil paparaca, ki naj bi nadlegoval njegovo zaročenko Katy Perry. 35-letni igralec je v priporu preživel le nekaj ur, nato pa so ga po plačilu varščine v višini 20 tisoč dolarjev izpustili.

 

Takoj po aretaciji se je oglasila Katy, ki pravi, da jo je Russell branil pred slinastim paparacem, ki jo je hotel slikati pod obleko. A ameriški urad za priseljence dogodek vidi drugače.

 

"Kakršnokoli kaznivo dejanje, ki ga stori tujec v naši državi, lahko pripelje do preklica vize. Če pride do tega, gre oseba v postopek za izgon, kar pa lahko pripelje tudi do stalne prepovedi vstopa v državo," je pojasnil tiskovni predstavnik ameriškega urada za priseljence.

 

Brand se mora 15. oktobra pojaviti na kalifornijskem sodišču, kjer se bo soočal z obtožbo fizičnega napada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.