Magazin > VIP
29 ogledov

Sabina: "Mnogim sem šla v nos"

Sabina Remar, Tomaž Kralj Mediaspeed.net
Govoric o Sabini Remar in njeni nekdanji ljubezni Tomažu Kralju ni videti konca. Tokrat revija Lea namiguje, da je Kralj za Sabinina oblačila zapravil 72 tisoč evrov.

To naj bi mediju izdal Kraljev prijatelj. Povedal je tudi, da je Sabina z oblačil odstrigla etikete s cenami in jih shranjevala v album. "Tomaža smo opozarjali, da ga ženska samo molze, a je bil preveč zaljubljen, da bi to videl sam," Lea citira neimenovani vir.

"72 tisoč? Sploh ne vem, kaj naj na to rečem. Nikoli nisem bila taka, da bi sprejemala tako draga darila, ker tega partnerju ne morem vrniti," je govorice za nas komentirala lepotica. Na vprašanje, ali sumi, kateri prijatelj medijem prodaja laži, pa je odgovorila: "Veliko je zavistnih in zlobnih ljudi. Sploh v Tomaževih krogih. Mnogim sem šla v nos, ker sem bila z njim. To so takšne laži. Mene bi bilo sram, da bi o nekom izjavila kaj takšnega. Saj s temi lažmi dela škodo tudi Tomažu. /.../ Morda je Tomaž na kakšni žurki med pogovorom kaj izustil. Nato vsak nekaj doda in imamo novo govorico."

Za konec nam je Sabina še povedala, da upa, da bo teh namigovanj kmalu konec. "To so neverjetne stvari. Naravnost za v film ali knjigo. Nihče ne pokliče, preden kaj objavijo. Zelo grdo. Vsak dan izvem novo laž."

Komentarjev 3
  • jabolcnapita 18:11 08.oktober 2011.

    zanga vsi , ki ga poznajo vedo da je pijanc, in da ima vse kar ima okoli sebe za SHOW OFF! Punca je pa pametna, in je odkorakala stran od njega. Dokazala je, da denar ni vse na tem svetu, ...prikaži več in da obstaja tudi ljubezen. Tolko prav gotovo ni zapravil. So pa primeri v ZDA, ko nekdo zapravi zaradi ljubezni tudi miljone na let. Tako da, glede na to kaj vse je DOBIL, ni to talk znesek. Par najemnin, pa je to to. Bravo Sabina, dober korak v življenju in naj te ljubezen z martinom še naprej osrečuje¨!

  • 1111 16:52 05.oktober 2011.

    koga briga za koliko jo je kupu??? ona pametna, on pa tele!

  • Oseba_ 12:11 05.oktober 2011.

    Videli smo jo na pošti.. te ženske pa hvala , NE BI.