Magazin > VIP
27 ogledov

Salma uživa v bogastvu

Salma Hayek Žurnal24 main
Mehiška igralka in producentka Salma Hayek, ki se je leta 2009 poročila s francoskim multimilijarderjem Francoisom-Henrijem Pinaultom, se je razgovorila za septembrsko izdajo revije Allure. Poleg razkošnega dekolteja je razkrila tudi nekaj zanimivih, če ne že kar nenavadnih življenjskih filozofij.

Te se nanašajo predvsem na razkošno življenje, v katerem se je znašla po poroki z več kot 11 milijard dolarjev vrednim Pinaultom, in na vzgojo štiriletne hčerke Valentine, za katero poleg dragocenih daril in luksuznih potovanj z možem zapravita 50 tisoč dolarjev na mesec. "Nikoli nisem razumela, kaj je smisel tega, da si privilegiran, če nimaš privilegijev," je med drugim povedala za Allure in dodala, da ne razume, zakaj starši otroku ne dajo vsega, kar hoče, če si to lahko privoščijo: "Na primer ljudje, ki svojih otrok ne bodo vozili v drage restavracije ali ne bodo potovali z njimi. Mislim, da je pomembno, da imajo otroci odgovornosti in da razumejo vrednost stvari, vendar se mi zdi čudovito potovati po svetu s hčerko."

Je pa pri vsem tem zanimivo, da igralka, ki je bila leta 2002 nominirana za oskarja za upodobitev mehiške slikarke Fride Kahlo, niti delčka svojega bogatsva ni namenila lepotnim operacijam, saj se, kot zatrjuje, ni prepustila niti injekcijam niti kakšni drugi obliki pomlajevanja kože na obrazu, dar narave pa naj bi bil tudi dekolte.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.