Magazin > VIP
33756 ogledov

Sanja Grohar tako uspešna, da službe ne potrebuje več

sanja grohar Facebook
V Londonu ji je uspelo skoraj nemogoče.

Sanja Grohar se je v britansko prestolnico preselila že pred nekaj leti in zdi se, da ji je uspelo skoraj nemogoče. Tam je uspela kot blogerka in v zadnjih letih svoj uspeh povečala tudi z instagram objavami. Je ena glavnih slovenskih 'influencerk', ki je priljubljena tudi v tujini.

Influencer je novi termin, ki se je vzpostavil v zadnjem letu na družbenih omrežjih. To je oseba, ki s svojimi objavami vpliva na svoje sledilce, jim daje modne in lepotne nasvete ter s tem, v sodelovanju z blagovnimi znamkami, tudi služi.

Sanja se je odločila napisati vodič, v katerem bi s svojimi nasveti pomagala dekletom, ki si želijo ubrati enako pot kot ona. Vodič, ki nosi naslov Sedem skrivnosti, za katere si top influencerji ne želijo, da bi jih vedeli (7 Secrets top influencers don't want you to know) je dolg 26 strani in vsebuje skrivnosti in nasvete, kako uspeti v tem poslu. "Spomnim se svojih začetkov in kako težko je bilo dobiti veliko število sledilcev, kako težko je začeti služiti z objavami … Meni nihče ni povedal, kaj vse je treba narediti, da ti uspe, na kaj moraš biti pozoren in kako se tega lotiti. S svojim e-vodičem želim pomagati začetnikom, ki se soočajo z enakimi tegobami. Vodič vsebuje znanje, ki sem ga nabrala skozi leta. Prostora je več kot dovolj za vse in znanje z veseljem delim z drugimi,“ je za Žurnal24 povedala Sanja. Dodala je, da je vodič na voljo le v angleščini, saj ima veliko sledilcev iz tujine, za Slovence pa je ne skrbi, saj dandanes mladi angleščino že zelo dobro razumejo.

Službe ne potrebuje več

Temnolaska pravi, da ji ustvarjanje bloga, facebook in instagram profila vzame veliko več časa, kot bi si sicer želela, a pravi, da se splača. Sanja, ki ima v Londonu redno službo v trženju, bi namreč lahko živela le od pisanja bloga. "Službe dejansko ne potrebujem,“ je povedala za naš portal in dodala: "Bi pa bila nora, če bi službo v marketinški agenciji kar pustila, saj v delu z ekipo zelo uživam, imam super plačo in pisarno, ki je podobna tistim, ki jo vidimo v filmih.“ Sanja pravi, da z blogom služi z objavami različnih blagovnih znamk, z udeležbo na prireditvah in da ima tudi plačana potovanja. "Vem, da bo kmalu prostor le še za blog, saj je toliko povpraševanja in dela, da ima dan preprosto premalo ur, zato bo kmalu to moja edina služba.“

Pravi, da se od tega da živeti, da pa je pot do te točke dolga in naporna: "Malo lažje je, ker je tuji trg tako ogromen in je veliko sodelovanj. Sem na točki, kjer zavračam sodelovanja z znamkami, za katere menim, da ne sovpadajo z mojim stilom.“

Komentarjev 8
  • Vesoljec 01:29 17.julij 2018.

    Torej pomoč za to, da bo na sceni še več lenih bleferjev. Szzzuppper.

  • McClain 00:04 26.februar 2018.

    pa kaj nabijate ce niste ziher? Boljš kot da bi se nabila na RTV in tam kradla naš denar kot podobnih 2.000. Če se je znajdla sama, tolk boljš. Enkrat sem jo za nekaj potreboval in izkušnja je da je ...prikaži več dost resna, ne pretirava s ceno, za razliko od kolegice, in prijazna. Kot model prav ok.

  • Tadej 20:42 25.februar 2018.

    Biti sponzorusa je kar donosen poklic ja

Sorodne novice