Magazin > VIP
15557 ogledov

Sanjska ženska že ve, zakaj hčer pušča doma

Miša Margan Osebni arhiv
Miša Margan Kocbek nam je razkrila eno od skrivnosti svojega srečnega zakona.

Nekdanja resničnostna zvezdnica in playboyevo dekle, danes novinarka, podjetnica, mama in žena Miša Margan Kocbek ima preverjen recept za srečno zvezo, ki se ga drži že več kot deset let.

miša margan Magazin Hči Miše Margan po nesreči kar dvakrat pod anestezijo
 
"Z možem si vsako leto na začetku leta vzameva nekaj časa zase. Navadno januarja ali februarja odpotujeva v Azijo, na Tajsko (že 11 let zapored). Dopust vsakič znova izkoristiva za to, da raziščeva še kakšno drugo deželo. Letos sva bila v Singapurju in priznam, da naju je navdušil. Zeleno mesto, ki je zelo dobro organizirano. Čudovite znamenitosti, kot so Gardens by the Bay, Marina hotel, Chinatown street market … Po nekaj dnevnem raziskovanju sva se nato prestavila na Tajsko, kamor zahajava že vsa ta leta. Raziskovala sva jo že od severa do juga in najlepše nama je na otoku Koh Samui. Tam sva spoznala že nekaj krasnih ljudi in rada se vračava," pravi Miša, ki si zimski oddih na toplem vedno privošči le v moževi družbi.
miša margan Magazin Mož znane Slovenke osvaja arabski trg

"Na dopust greva sama in najina hčerkica ostane doma pri babici. Letos sva jo sicer vprašala, če bi šla z nama, pa je rekla, da bo raje na počitnicah pri babi. Pomembno nama je, da si v  tempu, ki ga živimo skozi vse leto, vzameva čas zase in se posvetiva najinemu odnosu. To se mi zdi za partnerski odnos nujno! Ne glede na vse, tam sva midva, drug z drugim," pravi Miša in s počitniškimi fotografijami razkrije, da njen mož tudi po vseh teh letih še vedno uživa v čarih svetlolaskinega popolnega telesa. 

Miša Margan | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Sorodne novice