Magazin > VIP
10599 ogledov

Saša Einsiedler se vrača kot voditeljica!

Saša Einsiedler Facebook
Pravi, da se ji je zaradi koronakrize dohodek prepolovil, zato si je ustvarila novo priložnost, z njo pa bo pomagala tudi drugim …

"Končnooooo!!! Naj projekt tega leta! S finančno coachinjo Ano Vezovišek vam bova pomagali priti iz finančnih težav – BREZPLAČNO! Prijavite se v novo digitalno oddajo in bodite V PLUSU! Podelite prosim to povabilo v čim večjem številu, kajti marsikdo bo lahko našel zase pravi nasvet, pravi način, pravo idejo, kako se rešiti finančne stiske," je Saša Einsiedler zapisala na svoji Facebook strani in delila video, v katerem z Ano obljubljate, da bosta pomagali številnim posameznikom in družinam. 

Saša se tako po več letih vrača v vlogi voditeljice, saj se je zadnja leta kot motivacijska govornica in predavateljica posvečala predvsem osebnosti rasti, letos pa je postala tudi predavateljica leta 2020. "Delavnice v živo so se nehale in tudi predavanja po podjetjih. Če druge učim odgovornosti za svoje rezultate, moram ta nasvet upoštevati. Moje podjetje gre tako naprej, del svojih predavanj sem preselila na splet in ustvarila nove spletne programe. Oddaja V plusu je resničnostni šov z dobrim namenom, na sporedu pa bo jeseni. Želim, da ljudje vidijo, da se vedno da in da se vedno najdejo rešitve. Ta moja voditeljska vloga je v smislu doprinosa k načinu razmišljanja in dojemanja, predvsem odnosu do denarja, kjer imamo pogosto napačna prepričanja, da ne znamo z denarjem, ne znamo zaslužiti … Ana pa bo kot finančna strokovnjakinja podala konkretne napotke. Sedaj smo v fazi prijav, izbrane posameznike, družine ali podjetja bova brezplačno vodile čez dvomesečno mentorstvo, na koncu pa bomo rezultat pokazali v oddaji, ki bo brezplačno na spletu," je Saša razkrila za zurnal24.si. 

Komentarjev 14
  • Avatar vec
    vec 00:32 16.junij 2020.

    O jebela cesta, sem prebral mal po netu okoli njene trenerke glede financ, mama mia, zakonca sta obljubljala rešitev oz kreditov bank, seveda za 1200 eur po primeru, suflirala kako naj NIČ ne prepisujejo VNUKOM ali OTROKOM, kako naj ne ...prikaži veče dajejo denarja svojim otrokom, ker seveda ZA NJIH NEBI OSTALO NIČ, mam pa ih na sumu da sta sodelovala v bančnem plenjenju nepremičnin (osnova je bila izvršba) kjer bi lahko pomagala bankam z informacijo kdo je res v riti in se ga lahko banka loti da pobere VSE.

  • Zikollino 19:51 15.junij 2020.

    Bravo Sašika ... na tvojem nivoju ... dodajta še tablete za hujšanje ... poješ eno, si na pol ... poješ dve, te ni več ...

Sorodne novice