Magazin > VIP
8885 ogledov

Se Kevin Costner sedaj dobiva s to 21 let mlajšo oskarjevko?

kevin costner Profimedia
To je povedala ona!

Vroče govorice iz ZDA. Namiguje se, da si je igralec Kevin Costner, ki se je letos ločil od mame svojih treh najmlajših otrok, Christine Baumgartner, že našel novo spremljevalko, in to izjemno znano. Nova dama v njegovem življenju naj bi bila 21 let mlajša oskarjevka Reese Witherspoon, ki je letos prav tako podpisala ločitvene dokumente.

Costner naj bi si že nekaj časa želel z njo sodelovati, med pogovori o skupnih projektih pa naj bi zvezdnika spoznala, da je med njima močna kemija. "Kevin je nanjo oko vrgel že, ko je dobila oskarja. Ni pa si mislil, da je tako šarmantna. Kličeta in dopisujeta si pod pretvezo, da iščeta idealen scenarij, a stike imata sedaj vsak dan," je povedal vir in dodal, da nihče, ki ju pozna, ni presenečen nad tem, da sta si igralca všeč, saj sta zelo kompatibilna. Costner naj bi mamico treh otrok že povabil na svoj ranč, četudi želi največ časa v prihodnje posvetiti karieri. "Hoče več oskarjev in ne naslovov v tabloidih." 

Na govorice se je na presenečenje mnogih igralka odzvala. Preko svojega tiskovnega predstavnika je povedala, da ne držijo. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.