Magazin > VIP
19 ogledov

Selena Gomez ljubosumna na Pippo

Selena je Justinove oboževalke razjezila, ker si je drznila iti na počitnice s s Žurnal24 main
Igralka in pevka Selena Gomez naj bi bila zelo ljubosumna na Pippo Middleton, saj se boji, da bo pevec po tem, ko jo bo spoznal, izgubil zanimanje zanjo.

Dekle najstniškega pop idola Justina Bieberja Selena Gomez naj bi bila ljubosumna na Pippo Middleton.

Njena družina ima namreč ekskluzivne pravice za prodajo izdelkov s pevčevo podobo na britanskih tleh. Prek spletne strani Party Pieces je tako možno kupiti krožnike, kozarce, klobuke, vabila in celo pinjato s Justinovo podobo.

Gomezova naj ne bi bila čisto nič navdušena nad dejstvom, da bi njen fant tesno sodeloval s Pippo, ki je s svojo lepoto razvnela številne predstavnike močnejšega spola. Med drugim je očarala tudi Justina, kar je pevec sporočil tudi prek Twitterja.

"Selena upa, da bo Justina tudi po tem, ko bo spoznal eno najlepših žensk na svetu, še vedno zanimala," je za tuje medije povedal vir blizu pevca.

Pippa se je sicer nedavno pobotala s svojim dolgoletnim fantom Alexom Loudonom, s katerim naj bi se razšla zaradi ogromnega zanimanja medijev zanjo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice