Magazin > VIP
19 ogledov

Serena na robu joka zaradi čevljev

Serena je priznala, da ima čevlje z visokimi petami raje kot šport. (Foto: Reute Žurnal24 main
Serena Williams, ki še vedno okreva po poškodbi stopala, ni obupana, ker ne more nastopiti na odprtem prvenstvu ZDA, temveč zato, ker ne more nositi visokih pet.

Zaradi poškodbe stopala Serena Williams ne more pokazati svojega navdušenja nad modnimi čevlji. "Kadar sem poškodovana, sem zelo žalostna, saj vem, da ne morem nositi pet. Kar na jok mi gre," je povedala teniška igralka.

Serena je še povedala, da je popolnoma nešporten tip človeka in sploh ne ve, kako je pristala v športu. "Sem povsem netipična športnica. Sovražim tek, telovadbo. Rada si urejam nohte, berem, hodim v kino in nosim visoke pete. Višje so, boljše so," pravi Serena.

Priznala je še, da se je končno sprijaznila s svojo postavo in je ponosna, da ima drugačno telo kot njena sestra Venus. "Ko sem odraščala, sem si želela, da bi bila videti kot ona, in se tlačila v njena oblačila, a nekega dne ni več šlo. Ker nisem videti kot vsako drugo dekle, je trajalo kar nekaj časa, da sem se s tem sprijaznila. A drugačnost je dobra," je zaključila Serena.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.