Magazin > VIP
9354 ogledov

Severina prekinila molk po objavljeni goloti

Severina
Potem ko so mediji v Srbiji v ponedeljek objavili žgečkljive Severinine fotografije, je priljubljena pevka tri dni molčala. Molk je zdaj prekinila.

Severina po objavi spornih fotografij, ki so jih v ponedeljek zvečer objavili srbski mediji, tri dni ni govorila o tem. V molk se je zavila tudi na svojih profilih na družabnih omrežjih.

Danes je molk na svojem instagram profilu prekinila; objavila je družinsko fotografijo, na kateri je skupaj s svojim sinom Aleksandrom in mamo Ano. Objavo je pospremila s pripisom: "Na terasi ..."

Severinin pravni zastopnik Tomislav Petrović je sicer že v torek povedal, da Severina po objavi fotografij ne bo mirovala.

"Vse to se dogaja, ko je Severina spet zmagala v sodnih postopkih. Takšna maščevanja nekdanjih partnerjev, takšni poskusi diskreditacije niso ničesar novega. Postavlja se vprašanje, kje so meje in kakšnih sredstev se bodo še posluževali. Zjutraj smo že storili prve pravne korake za zaščito Severine," je objavo spornih fotografij komentiral Petrović.

Severina Magazin Spet gola pred kamero: Tako se je Severini maščeval bivši Severina Magazin Severinin mož o vročih fotografijah: "Molite za Milanove možgane"

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • Hi5 20:32 23.avgust 2018.

    *urvetina bila, *urvetina ostala. Sorry, iber *urvetina.

  • maresem 18:18 23.avgust 2018.

    Trola debilna s kurjo pametjo.