Magazin > VIP
24 ogledov

Sharon bi seksala s princem Charlesom

Sharon Osbourne Žurnal24 main
Zvezdnica Sharon Osbourne bi rada spala z britanskim princem Charlesom. Njegovo ženo Camillo pa je prijela za prsi.

V intervjuju za avstralsko komercialno radijsko postajo je 60-letna Sharon Osbourne imela veliko povedati o britanski kraljevi družini.

Nekoč je princa Harryja na neki prireditvi prosila, če pazi na njeno torbico, medtem ko gre na stranišče. Presenetil jo je nikalen odgovor. "Rekel je ne, kako si drzne," je povedala. Komentirala pa je tudi njegovo nedavno razgaljenost v Las Vegasu in ji je bilo žal, da je ni bilo zraven. "Dobro bi si ga ogledala in zagrabila," je bila brez dlake na jeziku.

Še več besed je namenila princu Charlesu in njegovi ženi Camilli. Slednjo je tudi otipavala. "Prijela sem Camilline stare joške," je priznala. "Rekla sem ji, da ima res velike joške in ona je bila začudena, jaz pa sem jih morala prijeti," je še povedala.

"Tudi Charlesu sem povedala nekaj umazanih šal. Ljubim Charlesa. Rada bi z njim seksala. Zelo rada bi videla njegovega starega luleka. Čudovito," se Sharon ni zaustavila.

Obregnila pa se je tudi ob objavo fotografij golih Kate in princa Williama na počitnicah. Objava se ji zdi moralno sporna, zagovarjanje zasebnosti pa je ne prepriča. "Nič ni več zasebno. Ne bodite presenečeni. Nič ni zasebno, če si član kraljeve družine."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.