Magazin > VIP
35976 ogledov

Skrivnost sina Rosvite Pesek razkrita

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Znano, ali bo televizijska novinarka in voditeljica Rosvita Pesek čez tri mesece pozdravila rojstvo vnuka ali vnukinje …

Legendarna voditeljica Rosvita Pesek bo še letos postala babica. Njen sin Filip Pesek in snaha Nastja Kramer Pesek že čez tri mesece namreč pričakujeta dojenčka. Mlada podjetnika in spletna vplivneža pa sta te dni na družbenih omrežjih tudi razkrila, katerega spola je njun podmladek.

"Fantek je," je Nastja zapisala na Instagramu in objavila set prekrasnih fotografij, na katerem Filip v roki drži dimni signal v modri barvi.

Svetlolaska sicer rada objavlja nosečniške trenutke, pred kratkim pa je razkrila, da je že začela s pripravami.  "Res je poseben občutek, ko je tvoj trebuh cel svet za dojenčka. To so prvi utrinki iz nosečniškega fotkanja v 25.tednu. Tedni tako hitro minevajo, da bo počasi res treba začeti s pripravami in nakupovanjem za novega družinskega člana. Seznam že imam …" je zapisala. Pod objavo pa se je oglasila tudi Rosvita in ponudila: "Kakšen detajlček iz seznama lahko prevzame tudi bodoča babi."

Komentarjev 10
  • Avatar bobnar53
    bobnar53 05:38 07.september 2021.

    Ljubitelji SDS-ovcev in njihovega maršala, zakaj le se mi gravžajo??

  • toni72 02:10 07.september 2021.

    ta bo ziher doktor, že ko se bo rodil . vsaj tak , kot je babica,

  • Tana 22:33 06.september 2021.

    Prav antipatična sta, še posebej, ker ju tako forsirajo!

Sorodne novice