Magazin > VIP
3847 ogledov

Šlo je za sekunde: Voditeljica s hčerko skoraj umrla v lastnem stanovanju

Nikolina Pišek Instagram
Nikolino in Uno so v stanovanju našli nezavestni …

Hrvaški medij 24 sata poroča o nesreči, v kateri sta v lastnem stanovanju skoraj umrli znana voditeljica Nikolina Pišek Ristović in njena hči Una. Dekleti sta se zastrupili z ogljikovim monoksidom, saj je počila plinska cev, pred dnevi so namreč v stavbi prenavljali plinske napeljave, ki skrbijo za ogrevanje. 

Da je nekaj narobe, je posumil Nikolinin partner, ko se mu ta ni več oglašala na telefon, kljub temu, da mu je pred tem po telefonu potožila, da se obe s hčerko slabo počutita. K njima je takoj poslal prijatelje, ki so v noči iz sobote na nedeljo vdrli v stanovanje in voditeljico ter njeno pet letno hčerko že našli v nezavestnem stanju. Obe so takoj odpeljali v bolnišnico. 

Iz bolnišnice sta že odpuščeni, družina pa trenutno biva v hotelu, saj stanje v njihovem stanovanju in vzrok puščanja plina preiskuje kriminalistična policija. 

Družina očitno res nima sreče. Že poleti so bili v Dalmaciji namreč vpleteni v škandal z Slovencem, lastnikom počitniške vile, ki so jo najeli za oddih. Takrat je zaradi hudega šoka hči Una pristala na urgenci. 

Komentarjev 7
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 14:42 09.februar 2021.

    Super, da sta jo odnesli brez posledic. A niso javljalniki ogljikovega monoksida obvezni? Fol špara na baterijah, al kaj? Škoda, da se dotičnem problemu tako malo govori. Običajno ob tragediji.

  • Janez_53 12:37 09.februar 2021.

    Ana H.F., se vam zdi, da kot "novinarka" dovolj obvladate slovenščino? Niso se zapletli v "škandal z Slovencem", ampak v "škandal s Slovencem"! Kot drugo pa vam priporočam, da se izogibate pisanju o zahtevnejših temah, ki jih ne obvladate. Napisali ...prikaži več ste:"Dekleti sta se zastrupili z ogljikovim monoksidom, saj je počila plinska cev, pred dnevi so namreč v stavbi prenavljali plinske napeljave, ki skrbijo za ogrevanje." Ljubi bog! Ogljikov monoksid NI PLIN, S KATERIM BI SE LAHKO OGREVALI!!!