Magazin > VIP
8771 ogledov

Slovenska voditeljica po nedolžnem izletu prikovana na posteljo

jerica zupan Osebni arhiv
Izlet na Šmarno goro se je obrnil v pravo malo nočno moro ...

Seksi radijska voditeljica Hitradia Antena Jerica Zupan se je čez vikend s fantom odpravila na nedolžen izlet na Šmarno goro in domov odšla z zlomljenim gležnjem. "Še sama dobro ne vem, kako se je zgodilo. Stopila sem na kamenček, se zapeljala dol in si pri tem zlomila gleženj. Sprva sem mislila, da je le zvit ali nategnjen, a mi je tako otekel, da sem se takoj oglasila na urgenci. Zdaj imam na nogi mavčno longeto in moram popolnoma mirovati. Kontrolni pregled imam čez dva tedna, čeprav se ima longete na nogi tudi do šest tednov. Nič, visokogorja kot so Šmarna gora in Rožnik, niso zame," se je kljub neprijetni situaciji pošalila Jerica, ki v tem času ne hodi v službo, zato jo poslušalci zagotovo že pogrešajo.

Zapeljiva svetlolaska pravi, da si trenutno čas krajša s knjigo, televizijo, telefonom in obiski. Nad situacijo sicer ne obupuje, saj pravi, da so v življenju še hujše stvari od zlomljenega gležnja. Ji je pa žal, da se ji je to zgodilo ravno v poletnih mesecih in po koncu samoizolacije, ko se življenje končno spet vrača v normalne tirnice, ona pa je prikovana na domač kavč in posteljo. Pravi, da njen dragi čez dan dela, tako da se mora znajti sama, vseeno pa jo zjutraj pocrtlja z zajtrkom. 

Zaupala nam je, da se je na urgenci kljub koronavirusu počutila povsem varno, saj še vedno veljajo zaostreni preventivni ukrepi. "Zmerijo ti vročino, maske so obvezne, tako kot tudi varnostna razdalja," je povedala. 

 

Komentarjev 2
  • kapibara 10:06 03.junij 2020.

    Ma kakšne opisen neznancev mate tlke..

  • gregor51 09:39 03.junij 2020.

    kdo je to ...isto poznana k ana fetih

Sorodne novice