Magazin > VIP
5460 ogledov

Snaha zamudila 50. rojstni dan tašče Victorie Beckham, je kriv prepir?

Victoria Beckham Instagram
Spet sta zanetili govorice, ki sta jih v preteklosti komaj uspeli pogasiti.

Da v Victoria Beckham in njena snaha Nicola Peltz Beckham nista v najboljših odnosih se govori že vse od poroke Nicole in Brooklyna Beckhama. Takrat so se govorice vnele, ker Nicola ni nosila poročne obleke taščine modne blagovne znamke. Govorice sta s skupnimi objavami na Instagramu uspešno pogasili, a dejstvo, da Nicole ni bilo na praznovanju taščine petdesetletnice, polni medijske strani. 

Victoria Beckham je svoj 50. rojstni dan proslavila z divjo zabavo v zasebnem klubu v Londonu. Njenemu povabilu so se odzvali številni gostje, med njimi hollywoodske zvezde in njene nekdanje kolegice iz skupine Spice Girls. Pogrešana je bila le ena oseba, snaha Nicola Peltz Beckham. Victoria naj bi za svojo mega zabavo v šik zasebnem klubu Oswald's v londonski četrti Mayfair zapravila okoli 300.000 evrov. Poleg njenih kolegic iz skupine Spice Girls, Geri Horner, Mel B, Emme Bunton in Melanie C, so se tega dogodka v soboto udeležile tudi hollywoodske zvezde, kot sta Tom Cruise  in Eva Longoria in mož David Beckham ter njuni otroci Cruz, Romeo, Harper in Brooklyn, vendar je slednji prišel brez svoje najdražje.

Nicola Peltz Beckham je medtem preživljala čas s svojo babico. "Moj svet v mojih rokah," je v soboto zapisala na Instagramu in delila fotografijo, na kateri je v toplem objemu z babico. V drugi Instagram zgodbi pa je poslala tašči pozdrave v London. "Vse najboljše moji prelepi tašči @victoriabeckham. Tako sem žalostna, ker nisem tam, da bi te proslavila in objela! Pošiljam ljubezen od mene in moje babice, tako zelo vas pogrešam," je komentirala ob družinskem portretu zakoncev Beckham, ki je bil posnet kot del rojstnodnevne zabave. 29-letnica in njena ljubljena babica Gina imata še posebej tesen odnos. Prevzela je celo vlogo Nicoline družice na njeni zvezdniški poroki aprila 2022.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice