Magazin > VIP
70 ogledov

Sofia Vergara in Joe Manganiello poročena

sofia vergara
1/6
Profimedias
Zvezdnica serije Sodobna družina Sofia Vergara in igralec Prave krvi Joe Manganiello sta se v Palm Beachu na Floridi poročila.

Poroka, ki je potekala v razkošnem letovišču The Breakers Resort, se je začela ob 19. uri po tamkajšnjem času, med gosti pa so opazili tudi zvezdnika Reese Witherspoon in Channinga Tatuma.

Slavje je sicer trajalo ves konec tedna. Gostje so se zabavali na žuru ob bazenu, na posebni predporočni zabavi, na kateri je Joe svoji nevesti zapel pesem Sweet Child of Mine, in tudi na bogati večerji.

43-letnica je pred oltar stopila v kreaciji libanonskega modnega oblikovalca Zuhaira Murada. Slovesnost je potekala v notranjosti, dvorana pa je bila okrašena z belimi vrtnicami, orhidejami in belimi hortenzijami.

Gostje s sabo niso prinesli daril, ampak so denar nakazali dvema pediatričnima bolnišnicama, ki sta paru še posebej pri srcu.

38-igralec je Sofio po šestih mesecih ljubezni za roko zaprosil na božični večer lani, in sicer med oddihom na Havajih. Pravi, da je končno našel osebo, ki ga dopolnjuje ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.