Magazin > VIP
7446 ogledov

Spregovorila Ivana Trump: Tako se v resnici razumeta Melania in Ivanka

Donald Trump, Melania Trump, Ivanka Trump Profimedias
Se hči razume s svojo mačeho? Ivana Trump kot vedno brez dlake na jeziku.
Ko je Donald Trump sedel na predsedniški stolček in zaposlil svojo hčerko Ivanko, so mnogi hudomušno pripomnili, da je 37-letnica tista "ta prava prva dama“ ZDA in ne Melania, ki se raje drži v ozadju. Veliko je bilo tudi namigovanj, da je odnos med Ivanko in njeno mačeho napet, kar je sedaj pokomentirala Ivankina mama Ivana, ki je bila s Trumpom poročena 15 let.

Po njenih besedah se dekleti dobro razumeta, ker ni bila "Melania tista, ki me je prisilila v ločitev, tako kot je to storila ta druga – njenega imena sploh nočem več vzeti v usta“. Kot je znano, je Ivana vložila ločitvene dokumente, ker je imel Donald razmerje z Marlo Maples, s katero se je pozneje tudi poročil in je mama njegove hčerke Tiffany. Na poroki sicer ni bilo nobenega od Donaldovih treh otrok, ki so se mu rodili v zakonu z Ivano.

Melania Trump v Egiptu Tudi iz postelje! Magazin V javnost prišle intimne fotografije Melanie Trump

Stephanie Grisham,
Melanijina tiskovna predstavnica, je za The Atlantic povedala, da sta si Ivanka in Melania že od nekdaj blizu in da se to še vedno ni spremenilo. Melania je leta 2016 o Donaldovih otrocih spregovorila za  Harper’s Bazaar. "Odrasli so. Sebe ne vidim v vlogi njihove mame. Sem njihova prijateljica. Tukaj sem, kadar me potrebujejo,“ je izjavila prva dama.

Tudi Ivanka o svoji mačehi nikoli ni povedala grde besede. V svoji knjigi Women Who Work jo je celo pohvalila: "Melania, si neverjetna mama s srcem iz zlata. Radodarna si s svojim časom in pozornostjo. Tvojo podporo in prijateljstvo zelo cenim.“
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.