Magazin > VIP
6698 ogledov

Za Andrejem je slaba izkušnja, tolažbo je našel v njenem objemu

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Simpatični osebni trener in komentator oddaje Od težaka do junaka, Andrej Milutinovič, je srečno zaljubljen.

Njegovo srce je osvojila Patricija. Kot je za Žurnal24 povedal Andrej, se poznata slabo leto, par pa sta dobrih šest mesecev. "Spoznala sva se na fitnesu. Nato sva naredila nekaj skupnih treningov in beseda je dala besedo. Spoznala sva se malo bolje in se je zgodilo. Ne veva, kako bo in kaj, za zdaj je super,“ nam je še povedal Andrej in dodal, da mu je Patricija, skupno fotografijo je objavil na Facebooku, pomagala pozabiti na prejšnjo zvezo. "Imel sem slabo izkušnjo. Takrat mi je, sprva kot prijateljica, zelo pomagala. V takšnih situacijah pogosto preskoči iskrica. Pri njej je bilo isto, saj je tudi ona končala večletno razmerje in sva bila drug drugemu v oporo in si nudila tolažbo.“

od težaka do junaka | Avtor:

V ponedeljek se začne nova sezona šova The Biggest Loser, v torek pa oddaja Od težaka do junaka. Andrej se komentiranja že zelo veseli. "Z nami bo radijski moderator Željko Čakarević, moj dobri prijatelj. Tudi on je težek – tehta skoraj 150 kilogramov. Vzporedno s tekmovalci bo Željkić hujšal z mano, tako da bova imela nekakšen vzporedni šov,“ nam je še povedal Andrej.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.