Magazin > VIP
4498 ogledov

Stran od Bele hiše: V ta raj se je umaknila Melania Trump

mar-a-lago
1/10
Prva dama ZDA se je sredi marca za nekaj tednov umaknila iz Washingtona.

Posestvo Mar-a-Lago z 58 spalnicami in 33 kopalnicami je od bogatašinje Marjorie Merriweather Post za 10 milijonov dolarjev pred leti kupil Donald Trump in ga spremenil v prestižni klub, v katerem je tudi zasebni del, kjer počitnikuje njegova družina.

Medtem ko se predsednik, kadar je na Floridi, najraje podi po igrišču za golf in druži z vplivneži, pa Melania v Mar-a-Lagu išče mir. V ta raj tik ob morju v kraju Palm Beach velikokrat odpotuje tudi brez moža, večinoma med prazniki ali počitnicami. Družbo ji ponavadi delajo sin Barron, sestra in starša. Kot je povedal Laurence Leamer, avtor knjige Mar-a-Lago: Inside the Gates of Power at Donald Trump’s Presidential Palace, se Melania v klubu drži zase. Včasih je bilo to drugače. Zasebni del kluba nima svojega spa centra ali bazena, zato se je Melania morala podati med ljudi, če se je hotela razvajati. Videvali so jo tudi med nakupovanjem, sedaj pa se je umaknila.

Prva dama ZDA pa se, kadar je v  Mar-a-Lagu, ne sprehaja le po posestvu in počiva … Kot poroča People, se s svojimi zaposlenimi redno dobiva na sestankih, na katerih razpravljajo o delu v Beli hiši.

Vir je povedal, da imata Donald in Melania v svojem delu posestva ločeni spalnici. Z možem ne obiskujeta restavracije v mestu, ampak večerjata v klubu, mnogokrat v družbi znancev in družinskih članov, velikokrat pa tudi sama. Kot pišejo, sta predsednik in njegova soproga večkrat tako zatopljena v pogovor, da te večerje trajajo tudi do tri ure.

"To je kraj, kjer se predsednik lahko sprosti. Tam se počuti udobno. Mislim, da to drži tudi za Melanio,“ je za CNN povedal Leamer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice