Magazin > VIP
6561 ogledov

Ta znana Slovenca sta primer popolne ljubezni

ženska, lizika, srček, valentinovo Žurnal24 main
Morda se tako dobro razumeta, ker sta oba vrhunska umetnika.

Eva Breznikar bolj znana kot EvilEve, ki je zaslovela v skupini Make up 2, danes pa s svojim ročno izdelanimi usnjenimi modnimi dodatki navdušuje tako domače kot tuje zvezdnike, in Jure Golobič, eden naših najbolj nadarjenih kitaristov, kar mu priznava tudi svetovna strokovna glasbena srenja, sta par že celih enajst let. Čeprav ju druži ljubezen do glasbe in umetnosti, pa se je morala Eva naučiti pomembne lekcije, da sta tudi po več kot desetletju tako srečen par. Jure je danes del skupine Stray Train, v preteklosti pa je igral in ustvarjal za spremljevalno skupino Omarja Naberja ter skupine Make Up 2, Anavrin, CoverLover in The Stroj. 

eva breznikar Eva Breznikar Magazin Eva Breznikar s tem uspehom dvomljivcem pokazala sredinec

"Še vedno sem noro zaljubljena, drugih sploh ne vidim. Včasih Juretu rečem, ali nisem butasta zaradi tega? Ampak Jure ima tako lepo dušo in veliko srce, da me je s tem popolnoma osvojil. Seveda pa sem morala sprejeti dejstvo, da ko Jure vadi, takrat potrebuje popolni mir in takrat ne obstaja nič drugega. Ne smem ga zmotiti niti s sokom in sendvičem. Ženske to sicer težko sprejmemo in počakamo, saj smo kot kakšne mucke, ki bi se kar naprej crkljale. Vendar je to treba spoštovati. Ko sem se tega naučila in sprejela, je bilo veliko lažje," je o njuni zvezi povedala Eva, ki je sicer tudi sama polno zaposlena z ustvarjanjem unikatnega usnjenega nakita, dodatkov in kitarskih pasov. Med njenimi rednimi strankami so celo legendarni Guns N' Roses. 

Eva Breznikar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.