Magazin > VIP
55159 ogledov

Taka je Carmen Osovnikar brez ličil

carmen osovnikar Instagram
Bi jo prepoznali?

Za Carmen Osovnikar, ki jo poznamo iz šovov Vražje dame in Sanjski moški, v katerem se je borila za srce Gregorja Čeglaja, je pestro leto. Zdravniki so ji potrdili obliko srčne aritmije, zaradi katere jemlje kar tri vrste tablet, prvi napad je imela lansko poletje, ko ji je utrip poskočil na 160, ni mogla dihati in zgrabila jo je huda panika. Carmen pravi, da je to ‘bolezen modernega življenja’, ki je posledica hitrega tempa, kot ga je živela sama.

Lepotica pa kljub zdravstvenim težavam skrbi za svoj videz, kar dokazuje fotografija na kateri je skoraj brez ličil, samo ustnice je poudarila z rožnato šminko. Bila je namreč na obraznem tretmaju.

Carmen Osovnikar | Avtor: Instagram Instagram

V preteklosti je Osovnikarjeva imela težave tudi z oboževalcem. Ta ji je na začetku dvoril, potem pa ji začel pisati grozilna pisma. Carmen se je posledično počutila ogroženo, razmišljala je celo o varnostniku. Kaj je za Žurnal24 povedala takrat, preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 21
  • Zvono 11:29 25.februar 2024.

    Grda, kot hudič! Kar je grdo, je grdo. Tega nobena plastična operacija ne more popraviti, kvečjemu še poslabša. Narisane obrvi in napumpane čobe so res ogabne.

  • Julius64 19:02 17.februar 2024.

    Tudi z ličili ni nič boljša

  • Avatar lopov
    lopov 18:40 17.februar 2024.

    ŠKORCI BI GROZDJE NAZAJ V GORICE NOSILI KO BI JO VIDELI IN SE IZSELILI IZ TISTEGA OBMOČJA