Magazin > VIP
7097 ogledov

Tako Ana Marija Mitić teži svojemu dragemu

POP TV, Ana Marija Mitič POP-TV-2
Če znajo fantje pogosto povedati, kako jim punce "težimo", je voditeljica in komičarka Ana Marija Mitić iznašla način, kako svojemu fantu "zateži" na zelo simpatičen način …

Kaj naj rečemo, očitno je zabavno živeti s tako zabavno osebo kot je Ana Marija Mitić. Na tako simpatičen način je okrcala svojega partnerja Luka, in sicer mu je na avtorskem stripu ponazorila, zakaj mu "teži". Jabolko spora so bile vrečke za pasje "drekce" oziroma to, da ji Luka ne sporoči, da jih v škatlici ni več in mora tako Ana Marija iztrebke pasje ljubljenke Beti pobirati z listi. 

Ana Marija Mitič Magazin Ana Marija Mitić predčasno rodila

"Dragi Luka, Beti je Bruhala na tepih ob moji postelji. Sem že počistila. Če zmanjka vrečk za drekce, me prosim opozori na to. (Drugače je še boljša opcija zamenjave, rezervne so v njeni špajzici.) Zakaj 'težim'," je Ana napisala Luki in mu situacijo ilustrirala v stripu: "Beti kaka … OMG, ni več vrečk … Bom vzela list iz trave … Oh, ne, list je premajhen, drek povsod."

 

Očitno se Ana Marija dobesedno drži reka, da je moškim potrebno vse narisati. Upamo, da tudi deluje. Na trebušne mišice, vsekakor. Facebook prijatelj je Ani napisal, da lahko za nekaj časa neha govoriti in se izraža zgolj likovno. Njene prijateljica pa so, po komentarjih sodeč, ta zabaven način "teženja" in dajanja navodil svojim fantom že posvojile.

Sicer pa bo risanje verjetno moralo malo počakati, saj sta Ana in Luka prejšnji teden postala starša svojemu prvorojencu, ki sta mu nadela ime Lev, kot piše revija Nova. 

Komentarjev 2
  • miki1234 15:03 10.september 2018.

    hahaha kako smešno in domiselno... kr ne pridem k sebi. omg

Sorodne novice