Magazin > VIP
3873 ogledov

Ana Marija Mitić ne pusti, da drugi odločajo o njeni usodi

Ana Marija Mitić Sašo Radej
"Trenutno se ukvarjam z ne preveč prijetnimi rečmi," pravi voditeljica in igralka.

Igralka, komičarka in "falirana" študentka medicine Ana Marija Mitić se je vrnila v šolske klopi, saj pravi: "Dvolj imam, da drugi odločajo o tem, kdaj si popularen in zabaven."

"Sreča je na strani pogumnih, znanje pa tako ali tako vedno pride prav. Tako so me učili, čeprav danes nisem več čisto prepričana o tem. Ampak ja, bodimo pozitivni. Trenutno se ukvarjam z ne preveč prijetnimi rečmi in sicer končujem študij na fakulteti MLC, to je program, ki združuje znanje menedžmenta in prava. Glede na to, da vodim svoje podjetje, je to znanje zelo praktično," pravi Ana.

Ali to pomeni, da zabavljaštvo ne bo več v prvem planu? "Puščam si odprte možnosti, skoraj zagotovo se bom lotila magistrskega študija, razmišljam pa tudi o tujini," še dodaja.

 

Komentarjev 3
  • Tadej 20:35 20.marec 2018.

    Roko na srce nikoli ni bili smesna. Je pa zenska zelo inteligentna, kar je dokazala v oddaji kdo bi vedel. Pametno se je odlocila.

  • leonardo 09:10 20.marec 2018.

    Ana Marija, zabavljaštvo ti ne gre prav od rok. Tudi reklame na Rutarju ti niso prinesle slave in simpatij. Če si izbrala študij in če imaš svojo firmo nadaljuj s tem. Želim ti veliko sreče.

  • Avatar skeptik
    skeptik 07:44 20.marec 2018.

    Bravo A.H.F..... Nam lahko prosim zaupaš še poanto tega ultra kratkega zmazka? Malce promocije za falirano študentko? Reklama za njeno firmo? Ali par € pod mizo za res ne več kot par besed?

Sorodne novice