Oglaševanje
64 ogledov

Dame izbirajo

Dame izbirajo Hit komedija/Facebook
Maribor, nedelja 18. marec ob 20. uri.

Z več kot 300 odrskih uprizoritev in več kot 100.000 obiskovalcev je ponovno v Sloveniji!

Nobena predstava do sedaj ni požela tako navdušenje ženske publike. Tudi predstavniki močnejšega spola niso redki obiskovalci, ki uživajo v neverjetnem humorju od začetka do konca komedije.

Gre za uprizoritev znanega hita Full monty – Do nazga – v katerem igra sedmerica veličanstvenih - trenutno najbolj iskanih sarajevskih igralcev.

Predstava govori o brezposelnih mladeničih z viškom prostega časa. Z željo po spremembi preberejo oglas nočnega striptiz kluba in sprejmejo izziv. Prične se mukotrpno treniranje z inštruktorico vse do vrhunca predstave, ko se obiskovalci gledališča spremenijo v publiko nočnega kluba.

Predstava prinaša neprestano napete situacije, smeh do solz ter sočne plesne točke ki začinijo celo atmosfero.

Vrhunec predstave je končna koreografija, kjer se igralci na zadovoljstvo publike znajdejo pred dejstvom samega slačenja "do nazga".

Predstava katere režijo podpisuje znani gledališki redatelj Admir Glamočak je dobila številne nagrade na gledaliških festivalih po celi regiji.

Vstopnina: 19€, 22€, 27€

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.