Magazin > VIP
4906 ogledov

Tako Bruce Willis kljub bolezni ustvarja spomine za hčerke

bruce willis Profimedia
Kako lepo!

Bruce Willis je eden najbolj priljubljenih junakov akcijskih filmov na svetu, a se je pred kratkim umaknil iz Hollywooda, saj je imel zaradi demence resne težave z govorom. Žena Emma Heming Willis in preostali člani njegove družine delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi zanj dobro poskrbeli. Emma na Instagramu tudi redno obvešča njegove oboževalce. Ta konec tedna je delila posnetke iz Disneylanda in s tem pokazala, da igralec kljub bolezni skrbi za ustvarjanje skupnih spominov s hčerkami. Celotna družina se na posnetku smeji in zabava.

Oboževalci so bili navdušeni, ko so videli in slišali, da je Bruce videti dobro. Menijo, da ga je čudovito videti tako srečnega, kako uživa v družbi svoje družine ter ustvarja spomine. Emma in Bruce imata dve hčerki in ljubeč odnos, v preteklosti sta povedala, da je bila zanju to ljubezen na prvi pogled. Medtem ko je bila Emma presenečena nad tem, kako čeden in očarljiv je Willis v resnici, je on priznal, da je zaljubljen vanjo od trenutka, ko jo je videl. Par se je poročil leta 2009 in pozdravil hčerki Mabel Ray in Evelynn Penn. Bruce ima tudi tri hčerke iz prejšnje zveze z igralko Demi Moore. Celotna razširjena družina se dobro razume, v času igralčeve bolezni pa so še bolj stopili skupaj.

A bolezen posledic nima le zanj, družina namreč preživlja še en udarec. Kakšen, preverite TUKAJ. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice