Magazin > VIP
2550 ogledov

Tako ganljivo se je naša pevka poklonila pokojni mami

Tjaša Hrovat Steklasa Youtube
Solz ni mogla zadržati …

Naša mlada pevka Tjaša Hrovat Steklasa je v začetku marca po več letnem boju z rakom izgubila 50-letno mamo. Ob dnevu spomina na mrtve pa je izdala videospot in priredbo skladbo Pesem za mami, ki je bila zanjo sicer posneta že leta 2017. 

"Pesem, ki je bila v originalu posneta zanjo, je bila prvič predstavljena leta 2017 na festivalu Slovenska polka in valček in je dobila nagrado strokovne žirije za najboljšo pesem festivala. Po sedmih letih boja z rakom, je 7. marca 2020 ugasnilo njeno življenje na Zemlji, z njim pa tudi trpljenje in bolečina, ki ju je hrabro prestajala vsa ta leta. Izražanje skozi glasbo je moje zdravilo. Vem, da se ta rana ne bo nikoli zacelila, sem se pa boljše počutila, ko sem to lahko izlila iz sebe. Veliko preveč ljudi razume, kako je, ko izgubiš pomembno in ljubljeno osebo v svojem življenju. Upam, da bo pesem tudi njim v uteho," je Tjaša zapisala ob objavi videospota. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice