Magazin > VIP
49633 ogledov

Tako je danes videti nekdanje dekle Tošeta Proeskega

toše proeski Instagram
Ljubil jo je do zadnjega trenutka.

16. oktobra je minilo že 15 let od tragične nesreče in smrti Tošeta Proeskega, priljubljenega makedonskega glasbenika, ki je Makedonijo leta 2004 zastopal tudi na Evroviziji. Veljal je za enega najbolj priljubljenih pevcev nekdanje skupne države Jugoslavije. Poleg osmih albumov in številnih hitov je pustil v srcih ljudi s svojo preprostostjo prijeten in ljub spomin. V svoji glasbeni karieri je stkal prijateljstva s številnimi glasbeniki, med drugim tudi z nadvse priljubljeno italijansko rokerico Gianno Nannini.

Za njim so hrepenela številna dekleta, a njegovo srce se je vnelo za rokometašico Andrijana. Z njo je bil v zvezi med letoma 2001 in 2004, sledil je razhod, a tri leta kasneje sta zopet postala par in skupaj tudi že načrtovala poroko in družino. Toše in Adrijana sicer nikoli nista bila znana ravno po tem, da bi svoje privatno življenje delila z mediji. Znano je, da sta do njegove smrti živela v vili v naselju Zlokućani v Makedoniji, ki je bila last Toše Proeskega. Po njegovi smrti je morala na sodišču dokazovati, da sta bila v zvezi, v dokaz pa je predložila tudi več kot 200  SMS sporočil.

Toševe zadnje besede, ki jih je prek sporočila SMS namenil Andrijani, so bile: ''Princesa, odkar si del mojega življenja, ima vse smisel. Ljubim te.'' Andrijana je kasneje spoznala gostinca Johana Budimirja iz Skopja, s katerim sta se leta 2013 poročila, leto kasneje pa je na svet prijokal njun sin  Maksim. Kmalu po rojstvu sina je odprla zasebno rokometno šolo in postala rokometna trenerka, leta 2019 pa postala tudi selektorica moške rokometne reprezentance Severne Makedonije do 17 let. Danes je trenerka moške rokometne ekipe iz Skopja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.