Magazin > VIP
141 ogledov

Tako je Mirela poimenovala svoj salon

Mirela Lapanović Facebook
Zmagovalka Big Brotherja z nami o svojem lepotnem salonu.

Mirela Lapanović, zmagovalka lanskoletnega Big Brotherja, se že uri za kozmetičarko, saj se je odločila, da bo odprla svoj lepotni salon. Salon bo, kot je razkrila na svojem Facebooku, poimenovala kar po sebi. Odločila se je za ime Mirely Boutique lepote. Kot nam je povedala geliranje nohtov zdaj že obvlada in jih dela tudi sama sebi. "Zdaj pa me čaka samo še tečaj podaljševanja trepalnic. Učim se najnovejše tehnike, ki se mu reče 'ruski volumen'. Trepalnice so res lepe. Res se že veselim svojega salona. To je delo, ki me resnično veseli in za tisto mizo lahko, po pravici povedano, sedim tudi po deset ur!" je povedala Mirela, ki se je pogovora z mediji sicer nekaj časa izogibala.

"Imela bom tudi kotiček za mamice oziroma za njihove otroke. Spomnim se, ko sta bila moja sinova majhna, da sem vedno odpovedovala termine. K meni bodo lahko prišle mamice s svojimi otroci in ti se bodo lahko igrali v kotičku," je povedala Mirela za Žurnal24, ki ima dva sinova. 

Mirela je po tem, ko je prišla iz resničnostnega šova, povedala, da si želi imeti lepotni salon, a si je zaradi nekdanjega partnerja premislila. Takrat je povedala, da bo raje imela svoj butik z oblačili za dekleta in ženske. No, odkar je ponovno z Andrejem, očetom njenega mlajšega otroka, pa se je vrnila k prvotni ideji – lepotni salon v Novem mestu se bo očitno odprl zelo kmalu.

 
Komentarjev 14
  • Franjo Erman 12:40 05.februar 2017.

    lepoten salon?? samo če bo imela vrečo na glavi

  • patron 11:34 05.februar 2017.

    da, za pitone, ona temu "kaže kita", bruhaha....

  • motorka57 20:50 04.februar 2017.

    ...je pa za kaj drgega ...