Magazin > VIP
26121 ogledov

Tako lepe besede je Vesna Janković namenila bivšemu možu

Vesna Janković Instagram
Vnuka ljubljanskega župana Zorna Jankovića na pragu odraslosti. Njuna mama Vesna Janković pravi, da sta njen največji uspeh.

Vesna Janković je na Instagramu pokazala svoja otroka, sina Valla in hčerko Julio, na katera je upravičeno ponosna. Vall je namreč profesionalni nogometaš in kmalu tudi študent ekonomije, Julia pa je v tretjem letniku gimnazije. "Sem ena velika srečnica, oba z Juretom (Jankovićem, op. a.) sva na sina in hčerko zelo ponosna. Sta pridna, srčna in zelo odgovorna," pove Vesna, ki pravi, da oba 100 odstotno podpira pri tistem, kar ju osrečuje in ni ena izmed tistih staršev, ki svoje neuresničene želje prenaša na otroke. 

Lepih besed pa nima le za svoje otroke, temveč tudi bivšega moža Jureta. Pravi, da je od ločitve minilo že toliko časa, da drug do drugega ne gojita prav nobenih zamer, pač pa kot starša ostajata enotna tudi po ločitvi. "Če želiš kot starš otroke spraviti na pravo pot, potem je sodelovanje med staršema nujno potrebno," meni Vesna.

Kljub temu da sta Vall in Julia na pragu odraslosti, se še vedno zelo rada družita s starši, tako je Vesna ujela ljubek trenutek med skupno večerjo in ga ovekovečila na Instagramu. Pravi, da se danes družijo predvsem ob dejavnostih, ki jih imajo vsi radi, to je predvsem tenis. "Vall mi je že napovedal, da me naslednjič premaga. Ker sem zaradi dela veliko v tujini, se mi zdi pomembno, da ko sem doma, ta čas z otrokoma preživim kvalitetno," še pravi Vesna, ki se ukvarja z naložbenimi trgi. 

Vesna Janković | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 2
  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:52 25.april 2024.

    Nogometaš? Jaz bi ne bil prav nič ponosen, če bi se kateri od mojih sinov odločil za tako pot. Nogomet bo pa seveda "kriv", da ne bo nikoli diplomiral. Razen, če bo dedi odštel tavžente za diplomo!?!

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:57 25.april 2024.

    Pa kaj je zdaj to,pavliha al rumene strani

Sorodne novice