Magazin > VIP
29153 ogledov

Tako nizkotno se je komik odzval na smrt Matthewa Perryja

matthew perry Profimedia
Na platformi X objavil več neprimernih sporočil.

Medtem ko svet žaluje za igralcem Matthewem Perryjem, ki je nepričakovano umrl 28. oktobra, se je komik Kevin Brennan pošalil iz tega tragičnega dogodka. "Utonil v džakuziju. HAHAHAHA," je napisal na Twitterju. Ko ga je nekdo vprašal, zakaj se mu zdi smrt v džakuziju smešna, je odgovoril: "Ker ni ravno globok."

Ko je zgodbo o tem povzel TMZ, se je komik branil: "Nisem se delal norce. Le smešno se mi je zdelo. Ampak res mi je všeč, ko umrejo odvisniki."

Uporabniki spleta so bili zaradi izjav ogorčeni. Nekdo ga je označil za kretena in dopisal, da upa, da ga "ta bolezen nikoli ne bo prizadela". Brennan je njegov zapis delil naprej z besedami: "Sliši se zabavno."

"Želim vam vse dobro, ker morate biti bolni", "Opomni me, da se bom tebi smejal, ko boš ti na vrsti", sta še dva ogorčena komentarja na Brennanove besede. Na drugega je odgovoril: "Verjetno bom pozabil."

Po Perryjevi smrti so se v javnosti začele širiti različne zgodbe o igralcu. Med drugim tudi ta, da je v seriji Prijatelji, v kateri je igral Chandlerja, predvidel, da bo umrl prvi. 

Komentarjev 3
  • Toma 20:16 31.oktober 2023.

    Nikoli nisem padel tako nizko, da bi gledal blesave Frende

  • Pierre 11:17 31.oktober 2023.

    A bi lahko nehali nabijat s tem Čendlerjem?????