Magazin > VIP
11279 ogledov

Tako romantično se je Jure Košir spomnil na svojo novo ljubezen

Jure Košir Saša Despot
Ob teh besedah Jureta Koširja se boste stopili.

Za našega nekdanjega vrhunskega smučarja Jureta Koširja praznovanj še ni konec. V preteklih dneh sta svoj rojstni dan namreč slavili njegova najstarejša hči Alina, ki je dopolnila 16 let, in njegova partnerka Simona. Jure se je z nežnima sporočiloma na obe spomnil tudi na Instagramu. "Več sončnih zahodov. Vse najboljše moje srce," je zapisal Simoni in priložil skupno fotografijo. Dan prej pa je svoji lepi najstnici Alini voščil z naslednjimi besedami: "Nekdo je zanjo zgradil grad iz sladkorja. Vse najboljše lubica!"

Alenka Košir lepotička! Magazin Gre Koširjeva hči že po stopinjah slavne mamice?

Na svojo šestnajstletnico se je z ljubkimi fotografijami iz njenega otroštva na Instagramu spomnila tudi njena mama, Alenka Košir. "Že pri sedmih mesecih je bila glasna in lahko si predstavljate kako je danes ... ne samo, da je lepa in prijazna ... še pametna je ... moja prvorojenka je včeraj praznovala sladkih šestnajst. Rada te imam ...  lubica moja si, sej veš," je pripisala ob fotografijah in posnetku. 

Jure Košir "Glava dela čudeže" Slovenija Jure Košir: Ko gre Američan od doma, mu rečejo naj gre po zmago, Slovencu pa naj bo previden
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

More sunsets.. Happy birthday my ❤️

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

'Someone's build a candy castle to house her in' #sweet16 #hbd Vse najboljše lubica!❤️

A post shared by Jure Košir (@jurekosir_) on

Komentarjev 3
  • leonardo 13:26 08.januar 2019.

    Ja, Ana, od mene je ostala samo lužica! Beda

  • Avatar Leon
    Leon 10:17 08.januar 2019.

    Kdo je ta Jure ?