Magazin > VIP
8235 ogledov

Tako se je Charles osramotil pred Natalie Portman

princ charles, kralj karel iii. Profimedia
Očitno ni vedel veliko o igralki ali pa o Vojni zvezd ...

Nedavni intervju Natalie Portman v oddaji Bravo's Watch What Happens Live je oboževalcem Vojne zvezd razkril kar dve zanimivosti. Oskarjevka je dejala, da je odprta za novo vlogo Padmé Amidale, mame Luka in Leie Skywalker, vendar je pripomnila: "Nihče me ni povabil."

Povedala pa je tudi smešno zgodbo o srečanju s kraljem Karlom, ko je imela leta 1999 Epizoda I – Grozeča prikazen premiero v Londonu. Portmanova se je pojavila v vseh treh predzgodbah Vojne zvezd, na koncu pa je umrla med porodom v vrhuncu Epizode III – Maščevanje Sitha. Ko je izšla originalna Vojna zvezd Georgea Lucasa pa se igralka še ni rodila, a Charles očitno tega ni vedel. "Spomnim se, da me je princ Charles vprašal, ali sem v originalih," se je zasmejala Portmanova in mu s hihitanjem takrat pojasnila: "Ne, nisem bila, stara sem 18 let." Kljub zagonetki pa je o kralju Karlu, takrat princu Charlesu, povedala: "Bil je zelo prijazen."

Dodala je še, da je bilo delo na predzgodbah "neverjetno" in povedala: "To je bilo prvič, da sem delala digitalno. Mislim, da takrat nihče ni snemal na tak način. Prvič sem delala z zelenim zaslonom. Bil je povsem nov nabor veščin, ki jih je bilo treba osvojiti in vstopiti v povsem nov svet." Pravi še, da ji je bilo v čast biti del legendarne franšize Vojne zvezd. 

natalie portman | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 2
  • Idioti 10:08 09.december 2023.

    Tale članek je za Pulizerja ! Ejga kva je dober !

Sorodne novice