Magazin > VIP
23719 ogledov

Tako se je pokojni tašči poklonilo dekle Lada Bizovičarja

Barbara Bizovičar Boštjan Tacol
Obiskala košček raja, ki ga je ustvarila njena pokojna tašča.

Po dolgotrajni bolezni, zaradi katere se je iz Gane vrnila nazaj v Slovenijo, se je konec februarja poslovila Barbara Bizovičar, mama voditelja in igralca Lada Bizovičarja.  Barbara je od leta 2004 živela v Gani. Začelo se je z izjavo “Jaz bi kar ostala” in končalo z deset tisoč kvadrati, na katerih je zrasla vas, ki jo obišče tudi več sto Slovencev na leto.

Barbarino vas pa je v teh dneh obiskala tudi družina Lada Bizovičarja, kot je razkrila njegova življenjska sopotnica Anela Šabanagič. "Končno prišla na ta čudoviti košček planeta. Zahvala gre naši Barbi," je zapisala na Instagramu in pripisala: "Ona je tukaj." Spomin na pokojno mamo je marca počastil tudi Lado, in sicer s spominsko projekcijo filma  Doma v Afriki, ki so ga o Barbari posneli leta 2012. Dokumentarni film o upokojenki, mami, babici in prababici, ki do prvega potovanja v Gano ni šla dlje od Dalmacije. 

"Izbrala sem eno parcelo in si rekla, da moram domov po denar in da bom videla, ko me je ravno klical sin (Lado Bizovičar, op. a.) in me vprašal, kaj želim za novo leto. In sem odgovorila: 'Veš kaj, letos mi ne kupi parfuma, ampak parcelo v Gani.' Najprej je mislil, da se šalim, potem pa me je vprašal, kam naj mi pošlje denar in koliko potrebujem. Pravzaprav mi je parcelo kupil za darilo," je Barbara leta 2012 povedala v intervjuju za zurnal24.si. 

Komentarjev 2
  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:22 03.maj 2022.

    Če bi moja mama v Gani, Zimbabveju,... ostala in si tam naredila posel, verjetno ne bi nihče o njej kot o fenomenu, pisal.

  • Ender3 14:40 03.maj 2022.

    Ne, samo o Bradavičarju ne pišite. Je dovolj, da ga poslušamo in gledamo. !!

Sorodne novice