Magazin > VIP
15485 ogledov

Tako veliki in lepi sta že hčerki Marka Vozlja!

Marko Vozelj mediaspeed
Pa tudi zelo pridni, pravi slavni očka …

Pevec Marko Vozelj je na Facebooku pokazal svoji hčerki Mašo in Zalo, ki sta zrasli v pravi lepotici. Maša letos zaključuje deveti razred, tako da je pred njo valeta, šolanje pa bo nadaljevala na Gimnaziji Vič. Na obe hčerki je Marko zelo ponosen, saj sta zelo pridni in imata zelo dobre ocene, tako Maša kot mlajša Zala, ki obiskuje šesti razred. 

"Se kar sami zelo angažirata okoli šole. S Tino sva jima že od prvega razreda dala vedeti, da so to njune ocene in da zanje ne bosta dobili darila. Darilo je čas, ki ga preživimo skupaj. Že takoj smo uvedli rutino, da ko se pride iz šole, se najprej naredi naloge. Če česa ne vesta, vprašata, če ne znamo pomagati, jima priskrbimo inštruktorja. Če se ne vpraša, pa pričakujemo maksimalne ocene. Če je maksimalno dve, je tudi to dobro. A tudi sami si želita biti dobri na tem področju, seveda jima nekateri predmeti gredo dobro, za druge pa jih malo spodbudimo," pravi ponosni očka. Mlajša Zala tudi pridno trenira hip hop, tri do štirikrat tedensko, starejša Maša pa enkrat na teden rekreativno plava. 

"Pogoj je, da je vse ok v šoli. Tako sem navajen že od svojih staršev, ko sva z bratom še trenirala rokomet. Največja kazen je bila, da nisem šel na rokomet. Najprej šola, nato pa vse ostalo," dodaja Vozelj, ki si je s hčerkama in ženo od šolskih in glasbenih obveznosti za prvomajske praznike oddahnil v Veroni.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.