Magazin > VIP
3868 ogledov

Takole je Jan Plestenjak zmotil naše snemanje

jan plestenjak NEO VISUALS
Pevec ni mogel verjeti očem.

Na portalu Style.over.net, na katerem izveste vse, kar morate vedeti o zdravem življenjskem slogu in najnovejših trendih, so gostili vplivnico Leo Filipčič alias Lepa Afna in njeno mamo, s katero je 31-letnica pred kratkim izdala kuharsko knjigo. 

@style.over.net Kaj?! Lepo Afno in njeno mamo je med fotkanjem "napadel" Jan Plestenjak!? 😵🙈 #janplestenjak #lepaafna #styleovernet @lepaafna ♬ original sound - Dylan Ayres

Še pred objavo skupnega intervjuja, ki bo čez nekaj dni in v katerem boste izvedeli zelo veliko zanimivega o najbolj uspešni slovenski blogerki, sta se morali dekleti nastaviti stylovemu fotografu. Lepotici je opazil tudi Jan Plestenjak, ki ima v bližini bar, in zmotil snemanje, da bi Lepo Afno pozdravil. Ko mu je predstavila mamo, ni mogel verjeti svojim ušesom. Mislil je namreč, da je njena sestra. "A te je imela pri 12-tih?" je vprašal, nakar mu je Leina mama odgovorila, da sta rojena istega leta.

Priznati je treba, da jih res ne kaže 49 ...

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.