Magazin > VIP
1465 ogledov

Te bizarnosti naj bi družina La Toye Jackson ukradla dan po bratovi smrti

Michael Jackson Reuters
Nekdanji zaročenec La Toye Jackson Jeffré Phillips je sodniku povedal, da ni ukradel Michaelove zasebne lastnine.

Junija so namreč Phillipsa obtožili kraje predmetov, ki naj bi jih odtujil dva dni po Jacksonovi smrti 25. junija 2009. V sodnih dokumentih je družina Michaela Jacksonova obtožila La Toyinega bivšega, da je izkoristil kaos v domu in ukradel pevčev iPhone, vozniško dovoljenje, stekleničke s tabletami na recept, ročno napisane zapiske Michaela Jacksona, aktovko s poslovnimi dokumenti, video kamere, računalnike ter celo pižamo, ki jo je Michael nosil pred smrtjo in cevko, ki so jo uporabili pri oživljanju kralja pop glasbe.

Phillips obtožbe zanika ter zatrjuje, da se je z vsemi odlično razumel. "V zadnjem letu in pol najine zveze sva bila z La Toyo zaročena. V času razmerja sva živela skupaj, delala skupaj, skupaj hodila na turneje, skupaj nastopala v lastnem resničnostnem šovu in delovala kot povezana celota." Michaelova mama Katherine Jackson naj bi ga celo obravnavala kot sina. "Bil sem velik del družine Jackson. Pomagal sem pri mnogih družinskih zadevah, poleg poslovnih tudi pri osebnih, kadar sem le lahko. To je vključevalo pomoč Janet Jackson pri poslovnih zadevah, pa tudi udeležbo na prazničnih družinskih večerjah in ostalih družinskih srečanjih."

Phillips je še povedal, da se je njegovo razmerje z La Toyo končalo, vendar ostajata prijatelja. V zvezi s predmeti je rekel, da je Katherine njega in La Toyo prosila, naj prideta in vzameta stvari. Nekaj ​​tednov kasneje naj bi vprašal Katherine, kaj naj storijo s predmeti, in ona naj bi mu rekla, naj jih obdrži. "Nikoli nisem prodal niti enega predmeta niti ga nisem javno razkazal," je dejal. Phillips je tudi povedal, da so ga povabili, da predmete pokaže dražbenemu podjetju. Trdi, da je verjel, da se bo srečal z zbirateljem in navdušencem nad spominki, a da predmetov ni nameraval prodati. Vendar se je izkazalo, da je bil eden od udeležencev tega sestanka policist. Moški je Phillipsu povedal, da bo zaplenil vse predmete v imenu družine Michaela Jacksona. Temu naj bi nasprotoval, a so ga nato pospremili iz stavbe, je poročal Radar.

V zavihku Bizarno preberite tudi ostale bizarne zgodbe, ki so se zgodile pri nas in po svetu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.