Magazin > VIP
11016 ogledov

Tekmovalec Gostilne shujšal za kar 100 kilogramov!

Nik Kavčič Mediaspeed
Se spomnite Nika Kavčiča iz prve sezone resničnostnega šova Gostilna išče šefa? Danes ga ne bi prepoznali!

Nik Kavčič se je z odvečno težo, ki je bila posledica nezdravih prehranjevalnih navad in poležavanja že od otroštva, začel spopadati  leta 2006. Takrat je v petih letih izgubil čez 100 kilogramov in se odločil za operacijo odvečne kože na trebuhu, a je kilograme kmalu pridobil nazaj. Pred slabimi tremi leti pa se je ponovno zmigal in spremeniti način življenja.

Teja Perjet, Jani Jugovic Magazin Naši resničnostni šovi skrbijo tudi za nataliteto

"Od januarja letos pa treniram na polno in skrbim tudi za mišično maso. Vse je v glavi. Ko na koncu vidiš svojo podobo v ogledalu, je to največja nagrada in motivacija. Takrat tudi odrekanja niso več odrekanja, temveč način življenja," pravi Nik in dodaja, da ko telo enkrat navadiš na zdravo hrano, ti pregrehe niti ne dišijo več tako, saj veš, da se tvoje telo nanje ne bo dobro odzvalo. Še vedno pa najbolj pogreša pizzo, ki bi jo lahko jedel za zajtrk, kosilo in večerjo. Prvi kos po pol leta si je privoščil letošnje poletje.

Nik ima danes tudi svojo gostilnico in pravi, da se njegovo življenje vrti okoli posla in fitnesa. Če je nekoč vse dneve preležal pred televizijo in se prenajedal, kar je bila njegova razvada že od otroštva, je danes zgodba povsem drugačna. Da pa je bila potrebna korenita sprememba, je zadnja leta Nika opozarjalo tudi srce, saj je bil že po treh korakih povsem upehan.

Postavni gostinec pa ne izda, če zaradi manj kilogramov v vrsti stoji kaj več deklet. "Pustimo to temo," se nasmehne.

 

Sorodne novice