Magazin > VIP
21 ogledov

Televizija se je opravičila režiserjevi družini

Tony Scott FameFlynet
Navedbe ameriške televizije ABC, da je režiser Tony Scott samomor naredil zaradi neozdravljivega raka na možganih, so neresnične. Televizija se je že opravičila njegovi žalujoči družini.

Po tem, ko je filmski svet pretresla novica o samomoru režiserja Tonyja Scotta, ki se je podpisal pod kultni Top Gun, so na ameriški televiziji ABC poročali, da je 68-letnik to storil zaradi neozdravljivega raka na možganih. A njihove navedbe so se izkazale za neresnične, ko je mrliški oglednik Ed Winter v imenu Tonyjeve družine dejal, da pokojni ni imel raka, niti nobenih hujših zdravstvenih težav. Televizijska mreža se je za napako že opravičila.

Obdukcija britanskega režiserja je bila opravljena včeraj, policija pa še vedno raziskuje okoliščine smrti, ki jo obravnavajo kot samomor. Spomnimo, Tony si je življenje vzel s skokom z mostu Vincent Thomas v Los Angelesu. Njegovo truplo so našli štiri ure kasneje.

Se je pa včeraj na režiserjevo smrt odzval tudi igralec Tom Cruise, ki je zaigral v dveh Tonyjevih večjih filmih - v Top Gunu in v Dnevih grmenja. "Bil je kreativen vizionar, ki je na filmu pustil neprimerljiv pečat. Moje misli so z njegovo družino."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.