Magazin > VIP
2671 ogledov

Težki časi za Lindsay Lohan

lindsay lohan
Slabe novice za slavno igralko.

Page Six poroča, da MTV po prvi sezoni ukinja resničnostni šov Lindsay Lohan “Lindsay Lohan’s Beach Club”. Poleg tega pa naj bi igralka morala zapreti svoj nočni klub na grškem otoku Mikonosu, v katerem so snemali omenjeni šov.

Klub je zvezdnica odprla maja lani, v šovu pa so spremljali življenja tistih, ki so delali za igralko. Lindsay Lohan’s Beach Club je na male ekrane prišel januarja letos in gledanost menda sploh ni bila slaba, poroča Page Six. Nato pa je priljubljenost šova začela upadati. Producenti so že razmišljali o spremembah, s katerimi bi izboljšali drugo sezono. Tokrat naj bi bil šov bolj osredotočen na igralko, njeno mamo Dino in sestro Ali, a so načrti splavali po vodi.

Prva sezona po mnenju televizije ni vsebovala dovolj "drame“. "Želeli so videti živčne zlome. A Lindsay ni več v takšnih odnosih s svojo družino. Ni potrebe po tem, da bi se njihova zasebnost prikazovala na televiziji: že tako se o tem piše v časnikih,“ pravi vir.
 

Lindsay Lohan video! Magazin Lindsay Lohan poskušala ugrabiti otroka, mama znorela

Page Six sicer tudi piše, da je zvezdnica svoj nočni klub očitno zaprla. Nihče se v klubu ne oglaša več na telefonske klice, njihov vir pa je razkril, da so odpovedali rezervacijo in razložili, da to sezono ne bodo odprti. To informacijo je potrdil še en vir.

Tiskovni predstavnik igralke zaprtja kluba ni potrdil, je pa povedal, da Lohanova ne bo več snemala šova. MTV članka ni komentiral.
Nova knjižna uspešnica: Žena ima vedno prav
Komentarjev 2
  • perhan63 07:46 22.junij 2019.

    kdaj tale kleptomanka in narkomanka ni imela hudih časov?