Magazin > VIP
1855 ogledov

The Biggest Loser: "Mislila sem, da se mi je podrl svet“

vesna hojnik Planet TV
Vesna pravi, da so padle maske.

Kot prva je morala šov The Biggest Loser zapustiti Vesna Hojnik, četudi je bila pri hujšanju, kar se odstokov izgubljene telesne teže tiče, od nje manj uspešna Pia.

Najstarejša tekmovalka letošnje sezone razočaranja ni skrivala, saj ni pričakovala, da jo bodo sotekmovalci poslali domov. "Vsak od njih me je hvalil, da sem super, da sem pozitivna, da sem kot mama, da sem priljubljena, da se jim na treningih enakovredna … Tudi zato sem bila prepričana, da ne bom izpadla, če bodo le pošteno glasovali. Bila sem naivna, da sem mislila, da bodo drugi prijazni do mene, če bom jaz prijazna do njih. Ta protislovnost, ki so jo pokazali na izločanju, pove več o njih kot o meni,“ je za Žurnal24 povedala Vesna in dodala, da so maske padle in da je ostalim članom modre ekipe "očitno šla v nos“.

Z mnenjem javnosti se ne obremenjuje

O Vesni se je sicer pisalo tudi pretekli teden, ko so se sotekmovalci pošalili na njen račun, a se Vesni šala ni zdela smešna. Kot pravi, so jo najprej obirali za njenim hrbtom, nato pa ji kljub prošnjam niso vrnili športnih copat. Popustili so šele, ko se je razjokala. "To ni bila šala, to je bilo poniževanje in norčevanje. Nekdo se je do mene grdo obnašal, zato sem se zjokala, na koncu pa sem bila jaz tista, ki so jo komentatorji označili za psihopata in bolnico. Takšni so ljudje … Ne zanima me, kaj si mislijo. To so osebe, ki sedijo na svoji sedežni in za računalnikom in ne poznaj osnov kulturnega vedenja.“

Ekipa šova je Vesni ob slovesu izrekla podporo. Prepričani so, da ji bo tudi zunaj uspelo shujšati in Vesna se je že lotila dela. Pokrovitelj Planet TV ji je omogočil trening v Ljubljani, kjer bi lahko eno leto vadila brezplačno, a to za Vesno, ki ne živi blizu, ne pride v poštev. "Sama sem si uredila fitnes. Držim se jedilnika, pijem le vodo in čaje. V šov sem šla zase, da naredim neki zase, to sem družini obljubila,“ pravi Vesna, ki se je v preteklosti že nekajkrat lotila diete, a ni zdržala. "Po izpadu sem bila razočarana predvsem zato, ker sem bila ob možnost za hujšanje s strokovnjaki. V prvem trenutku sem mislila, da se mi je svet podrl in da zunaj ne bom zmogla sama. V šovu smo imeli na voljo strokovnjake, ki so bdeli nad nami, tega sedaj ni več. A brez težav plavam naprej,“ ostaja optimistična Vesna, ki se je v šovu marsikaj naučila o zdravem življenjskem slogu. Njen cilj je shujšati na 59 kilogramov in prepričani smo, da ji bo tudi uspelo.

 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.