Magazin > Lepota & telo
39 ogledov

Tina za postavo gara dvakrat na dan

Tina Petelin
1/3
La Maya
Nekdanja miss Slovenije Tina Petelin za svojo lepo postavo trdo dela. Pravi, da se telovadbi posveča vsak dan, med tednom pa celo dvakrat na dan.

Lepotička Tina se zaveda, da nič ne pride samo od sebe, zato se redno posveča telovadbi. Rekreira se vsak dan, čez teden pa kar dvakrat dnevno. "Ob šesti uri sem že na fitnesu, kjer imam enourni kardiotrening, ki vključuje tek in kolo. Po službi se odpravim domov, kjer me čaka delo za magistrsko nalogo, ki jo želim končati v najkrajšem možnem času. Po pisanju si pogledam kakšen film, preberem nekaj strani knjige, nato pa se spet odpravim na fitnes," je svoj vsakdan opisala nekdanja misica, ki pravi, da ji polno zaseden dan zelo ustreza.

Brez masaž ne gre

Poleg redne telovadbe pa si Tina redno privošči tudi masažo in sproščanje v lepotnem salonu, saj ji je takšno razvajanje telesa najbolj všeč. "Prijateljica Maja vsak teden poskrbi zame z različnimi masažami, limfnimi drenažami, negami obraza, tako da se vedno počutim kot prerojena, ko zapustim salon."

Medtem ko večina žensk v zimskih mesecih malce pozabi na telovadbo, pa se za Tino takrat prava rekreacija šele začne. Ker poučuje smučanje, so njeni zimski dnevi dejavnejši kot poletni. "Tudi letošnjo zimo želim veliko smučati in poučevati tako otroke kot tudi odrasle ter komaj že čakam konec leta," nam je še zaupala in dodala, da je prav smučanje eden od razlogov, da se konec leta iz Celja seli nazaj v Maribor.

Komentarjev 4
  • razumnik 14:19 12.oktober 2012.

    Naslov članka je popolnoma neskladen s fotografijo/-ami. Naslov bi moral biti: Tina si redno privošči masažo in sproščanje. Ali pa zamenjate fotke, ko gospodična švica.

  • Alena 13:41 12.oktober 2012.

    a bejž no, kaj pa družabno življenje, pa prijatelji...a kuha ji pa mama in pere tud

  • Ronald Reagan 13:30 12.oktober 2012.

    Uf...maserka mi je bolj všeč...sicer se pa strinjam s predhodnikom...članek je kar nekaj... zeh, zeh...