Magazin > VIP
8433 ogledov

To danes počne Klemen Klemen

Klemen Klemen Simon Stojko
Kot je leta 2000 z izdajo albuma Trnow stajl Klemen Klemen presenetil slovensko glasbeno sceno, tako zdaj preseneča z razkrivanjem svojih načrtov.

Klemen Klemen je na sceni že dobrih dvajset let in navkljub temu, da v zadnjih letih ni bil pretirano aktiven, je še vedno poln idej in domislic. "Trenutno predelujem svojo sobo. Vse nekako stoji in moram malo premakniti, urediti. Mogoče nekaj v stilu Feng Shuija in to. Mogoče, da se bom po tem, ko bom premaknil stvari, premaknil tudi jaz! (smeh)," pove. Tudi pri Klemnu se je tako kot pri ostalih glasbenikih v času Covida vse ustavilo. A je zdaj že začel tudi nekaj malega nastopati. "Imam kar nekaj zamisli in idej za nove komade, a je še nedokončano, nekako v glavi. Zdaj bom počasi tudi to izvedel in bomo videli, kako naprej."

Glede na to, da je že dobrih dvajset let od izdaje njegovega znamenitega albuma Trnow stajl in skladbe Keš pičke, je primerno, da se to tudi pravilno obeleži. In se tudi bo, konec septembra v Križankah. "To predstavlja zame kar velik zalogaj. Se je le treba primerno pripraviti, da naredimo vse skupaj, kot je treba." In ko ga vprašamo, kaj počne zdaj, nam pove: "Kuham krompirjevo juhico za fotra in zase!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice