Magazin > VIP
10562 ogledov

To danes počne Marko Vozelj

Marko Vozelj Instagram
Včasih pel s Čuki, danes pa …

Marca je minilo 15 let, odkar je Marko Vozelj prenehal sodelovati s Čuki in se podal na samostojno pot. “Od te lepe zgodbe, ki smo jo pisali veliko let, je že dolgo, ampak enostavno ni bilo vpletenih nobenih čustev, kot sta žalost ali sreča, temveč je šlo za sprejemanje odločitev in poslušanje svoje intuicije,” je razkril za naš medij. “Čutil sem, da imam o glasbi kaj še za povedati, a po svoje,” je dodal.

Marko se z glasbo ukvarja že 33 let in trenutno sodeluje z Mojstri. Povedal je: “K večjemu so poslušalci s tem pridobili, saj imamo sedaj in Čuke in Marka Vozlja ter Mojstre.”

Marka smo vprašali, kaj mu je osebno najljubši del glasbene poti. “Definitivno to, da lahko sam pišem besedila pesmi in jih prepevam. Tako lahko sam povem zgodbo tako, kot jo čutim, saj te glasba popolnoma prevzame in napolni.” Marko pravi, da nam lahko vedno nekaj prekriža načrte, a pomembno je, da ostanemo prilagodljivi in pustimo času, da pokaže svoje.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice