Magazin > VIP
6637 ogledov

To idejo si je Melania sposodila od Michelle Obama

1/4
Ameriški mediji medijo, da je Michelle Obama velik navdih novi prvi dami ZDA.

Med tem, ko si Donald Trump prizadeva, da bi iz Bele hiše izbrisal čim več sledi, da je tam pred njim osem let predsednikoval Barrack Obama, je Melania Trump ubrala drugačno pot. Očitno se je odločila, da bo v predsedniški palači ohranila nekatere stvari, ki jih je uvedla njena predhodnica Michelle Obama, piše Inquistr.

Obdržala bo zelenjavni vrt, ki ga je tam ustvarila Michelle in zanj redno skrbela. Sposodila pa si je tudi nekaj modnih 'trikov' svoje predhodnice. Po poročanju ameriškega medija Fox naj bi bile gole rame in tanek pas na obleki novost za Melanio. "Gospa Trump je redkokdaj nosila obleke brez rokavov ali pasove na oblekah, ko je Donald kandidiral za predsednika, zdaj pa jo velikokrat vidimo v takšnih oblačilih. Oba videza – tako obleke brez rokavov, kot pasove na oblekah – je velikokrat nosila Michelle Obama," je povedala ena od novinark na Foxu.

No, zdi se, da njenih modnih odločitev niso dodobra preučili, saj je bila, takrat ko je Melania moža spremljala med kandidiranjem, jesen ali zima in ni bilo primernih temperatur za oblačila brez rokavov. V vročem avgustu v Washingtonu pa je trenutno tako vroče, da si prva dama verjetno izbira oblačila, v katerih bi se počutila najbolje, ne glede na visoke temperature.

Komentarjev 2
  • partizanka 09:04 29.avgust 2017.

    kopirajo Obamo, pustili so ovalno pisarno in WC

  • Plavi-mil 08:35 29.avgust 2017.

    Melanija nima kaj kopirati, kar da na sebe ji paše, pa še okus ima, ona ritonja od Mihaele je lahko dala kar koli na sebe, ampak s tisto debelo rit je bila nagravžna.

Sorodne novice